Föreläsningar

Mina föreläsningar 2022

Hållbar kommunikation


Från varumärkesbyggande till employer branding – så här behöver företag kommunicera på 20-talet när allt handlar om förstaparts data och nya digitala regelverk. I det här seminariet delar jag med mig av kommunikationsstrategier som jag delat med ledande företag, byråer & myndigheter.

Brand Remix 2022


Klassiska marknadsföringsteorier är svåra att applicera i dagens fragmenterade mediebild. Datadriven kommunikation behöver också vara syftesdriven. Här går vi igenom vinnande strategier som lirar med de nya spelreglerna inom digital marknadsföring.

Inkluderande kommunikation


Från social impact till diversifiering. Att marknadsföra jämställt & inkluderande är en stor utmaning för varumärken. Konsumenter ställer högre krav nu än tidigare på att kunna spegla sig i reklamen. Vilka visuella strukturer dominerar och uteblir i svensk reklam?

Socialt kapital


Hur individer & företag jagar digital status.

Vem har mest makt på nätet? En fråga som många ställer sig i tider då gränsen mellan avsändare och mottagare suddats ut. Influencers, företag och organisationer är alla på jakt efter inflytande. Hur påverkar det affären?