Om mig

KOMMUNIKATÖR, MARKNADSFÖRARE & FÖRELÄSARE

Jag jobbar med några av Sveriges största medieköpare inom strategisk kommunikation. I det digitala rummet förändras alla spelregler – gränsen mellan avsändare och mottagare suddas ut. Hur når man sin målgrupp med bäst effekt? Hur skapar man engagemang? Vad kännetecknar trovärdighet?


Vi lever dessutom i tider där människors bild av ett varumärke definieras av ett företags förmåga att förmedla kärnvärden, hjärtefrågor och samhällsfrågor. Här finns det viktiga strategiska poäng att hämta för företag och organisationer. Dessa frågor intresserar mig och sedan ett par år tillbaka driver jag hållbarhetsprojektet Rättvisaren som handlar om representation och jämställdhet i den svenska mediebilden.

 

Min yrkesbana började som journalist och jag har publicerat artiklar och texter sedan början av 00-talet. Sedan utbildade jag mig vidare till kommunikationsstrateg. Numera är alla publicister och marknadsförare – företag, influencers och vanliga användare som du och jag. Det ställer extra höga krav på kommersiellt content som ska ha en chans att nå fram i bruset.


 

Mina föreläsningar våren 2021:


Brand Remix 2021

Digital marknadsförings 5 bäst bevarade hemligheter. New Normal, Cancel Culture och Slow Social – jag tar upp fenomenen som trendar inom kommunikation och pratar om individens digitala integritet.


 

Boka ett seminarium i dag!

 

Mina seminarier anpassas och skräddarsys för varje enskilt tillfälle. Under 2021 erbjuder jag mina föreläsningar som seminarier, workshops eller webbinarier.


Jag föreläser över hela landet på företag, i marknadsteam, på byråer och för studenter. Alla behöver vi bli bättre kommunikatörer och i min roll vägleder jag många ledande marknadsförare i deras strävan att nå bättre effekt.

 

Läs nedan vad några av mina tidigare åhörare säger om mitt seminarium.

 

Ett urval av mina tidigare uppdrag:

Google Digitalakademin, P&G, Coty, Chalmers Tekniska Högskola, IHM, Berghs, KOMM, Marknadsföreningen, Nordic Media Insights, Norrbotten Media Week, Hyper Island, Medieinstitutet, TUC Yrkeshögskola, Gävle Högskola, Scream, Arla, TUI, GroupM, IPG, Sveriges marknadsförbund, Sveriges annonsörer, 2Entertain, och Wella Company.

 

Kontakta mig här för mer information och bokning av mina seminarier.

 

 

I min blogg på Resumé skriver jag om kommunikation och medietrender. Här hittar du den.

7 FAKTA OM MIG


Rättvisaren

Sedan 2019 driver jag projektet Rättvisaren som syftar till att uppnå en mer inkluderande och jämställd mediebild i Sverige. Denna årliga rapport ges ut av Mediekompaniet och Kantar Sifo.Blogg på Resumé.se

Skriver om kommunikationstrender och dagens mångfacetterade medielandskap.


Mediekompaniet

Director of Brand Communication. Ansvarar för avdelningarna Content Studio & Insight Studio. Paketerar, optimerar och mäter kampanjer för några av Sveriges största annonsörer.


Procter & Gamble

Social Media Manager och nordisk chefredaktör för kundtidningen Vision.


Metro

Startade & drev content marketing-avdelning på metro.se, metromode.se & metrojobb.se.


Journalist

Redaktörsroller inom resor, mode & skönhet, bland annat för titlar som Lifestyle, När & Fjärran, Escape & Metro.


Min hund Tyson

När jag inte föreläser eller jobbar med kommunikation är jag helst ute i skogen och på landet med min hund Tyson, en 5-årig rottweiler.