Om mig

Jag jobbar till vardags med marknadsföring och kommunikation. Att föreläsa och undervisa om det jag brinner för mest är ett givande inslag i min yrkesroll.


Sedan några år tillbaka har jag drivit frågor som inkludering och jämställdhet i den svenska mediebranschen.


I det digitala rummet förändras alla spelregler – gränsen mellan avsändare och mottagare suddas ut. Hur når man sin målgrupp med bäst effekt? Hur skapar man engagemang? Vad kännetecknar trovärdighet?


Vi lever dessutom i tider där människors bild av ett varumärke definieras av ett företags förmåga att förmedla sina kärnvärden och samhällsfrågor. Här finns det viktiga strategiska poäng att hämta för företag och organisationer. 

 

Min yrkesbana började som journalist och jag har publicerat artiklar och texter sedan början av 00-talet. Jag utbildade mig vidare till kommunikationsstrateg och idag jobbar jag med marknadsföring inom den svenska mediebranschen.


 

Boka mig som moderator!


Det finns många sätt att bjuda in till ett samtal. Att ha en bra moderator kan vara en bra start. Jag har bred erfarenhet av scen, livesändningar och paneldebatter.

 

Kontakta mig för mer information.

 

Mina seminarier anpassas och skräddarsys för varje enskilt tillfälle. Alla mina föreläsningar erbjuds både irl och i webbinarieform.


Jag föreläser över hela landet på företag, i marknadsteam, på byråer och för studenter. Alla behöver vi bli bättre kommunikatörer och i min roll vägleder jag många ledande marknadsförare i deras strävan att nå bättre effekt.

 

Det här säger mina tidigare åhörare om mig som talare. 

 

Ett urval av mina tidigare uppdrag:

Försvarsmakten, Google Digitalakademin, P&G, Coty, Chalmers Tekniska Högskola, IHM Business School, Berghs, Marknadsföreningen, Nordic Media Insights, Norrbotten Media Week, Hyper Island, Medieinstitutet, TUC Yrkeshögskola, 2Entertain, och Wella Company.

 

Kontakta mig här för mer information och bokning av mina seminarier.

 

 

I min blogg på Resumé skriver jag om kommunikation och medietrender. Här hittar du den.

7 FAKTA OM MIG


Schibsted

Jobbar som Marknads- och kommunikationschef på Schibsted Marketing Services i Sverige. 


Rättvisaren

Mellan 2019-2021 drev jag projektet Rättvisaren som syftar till att uppnå en mer inkluderande och jämställd mediebild i Sverige. Denna årliga rapport ges ut av Mediekompaniet och Kantar Sifo.


Blogg på Resumé.se

Skriver om kommunikationstrender och dagens mångfacetterade medielandskap.


Procter & Gamble

Jobbade som Social Media Manager och nordisk chefredaktör för kundtidningen Vision.


Metro

Startade & drev content marketing-avdelning på metro.se, metromode.se & metrojobb.se.


Journalist

Redaktörsroller inom resor, mode & skönhet, bland annat för titlar som Lifestyle, När & Fjärran, Escape & Metro.


Min hund Tyson

När jag inte föreläser eller jobbar med kommunikation är jag helst ute i skogen och på landet med min hund Tyson, en 45 kg glad rottweiler.

Föreläsare & moderator